Privacy verklaring

maandag 19 augustus 2013

Quilting time ?

Momenteel kun je hier niet spreken van quilt tijd, eerder van klus tijd. De afgelopen week heb ik amper een quiltnaald in mijn handen gehad, die hebben meer een kwast gezien als wat anders ;-)
Maar de woonkamer is nu helemaal klaar. De schilder heeft het plafond gedaan en dus kon de kamer weer ingeruimd worden, kasten werden meteen eens nagekeken (want wat bewaard een mens toch veel), vloer werd flink geboend en de overgordijnen zijn ook weer uitgewassen.

Currently  I can't speak of quilting time, but paint and decoration time. The last week I hardly had a quilt needle in my hands, in there  was a paint brush ;-)
But the livingroom is all done now. The painter has the ceiling done, so everything could be back in place, I looked through the cabinets (what a lot of things someone keeps), the floor was cleaned and the curtains are also washed out.


Gisteren ben ik bezig geweest met de oude plinten van de muur af te halen in de gang omdat deze vervangen gaan worden. Nadat ik een stuk gedaan had, mocht Michiel verder gaan want ik voelde mijn armen niet meer.

Yesterday I was busy with pulling the skirting off the wall in the hallway because they will be replaced. After I had done half, I let Michiel do the rest because I didn't feel my arms any more.


Nu dan tijd om te quilten ? Neehoor ... er moeten nog gaten gedicht en plinten gebeitst worden, want vrijdag komt de schilder weer om de gang helemaal te schilderen.

Now time to quilt ? No not at all, because I have to close holes in the wall and stain the new skirting boards.


14 opmerkingen:

Jane in Wales zei

Nou, sterkte hoor, met al die klusjes. De enige troost is, dat alles er straks weer mooi uit ziet, en dat je voorlopig niet weer hoeft.....
groetjes

Berna zei

Nog even doorzetten en dan kun je in een mooie kamer weer steekjes zetten.

tiny zei

Nog even en je kunt weer heerlijk quilten in een schitterend huis.
Groeten Tiny

Floor zei

Een hamer en een beitel? Dat is ook mannenwerk toch?
Ik bedoel maar, sommige dingen daar hebben we echt mannen voor nodig, alles wat zwaar en moeilijk is laten we aan hen over.
Er blijft nog genoeg over wat je kan doen zo lees ik.
Kasten uitruimen ook zoiets. Wat een troep komt daar altijd uit.
Maar "straks" is het klaar en kan je genieten.
Groetjes,
Floor

Julie zei

You are very busy Carin, I bet it will look so lovely when all finished.

Rian, zei

Wat heerlijk zo'n opknapbeurt. Je zit wel even in de rommel, maar als het allemaal weer op zijn plek staat en klaar is dan heb je toch ook weer veel plezier ervan en voldoening. Én je weet weer precies wat er in je kasten zit :))
Groetjes

Marguerite zei

Het is nu nog even doorbijten maar als alles zo weer helemaal mooi en spik en span is ben je de spierpijn en rommel gauw weer vergeten.
Groetjes Marguerite

Anoniem zei

You sound very busy, it will all be worth it when the decorating is finished!

Annelein zei

't Is vaak even doorzetten... maar daarna kun je heerlijk genieten van je noeste arbeid...

Sterkte met je armen...*Ü*...

jolanda zei

Jullie pakken de boel grondig aan zie ik. Dat zal genieten worden straks in je 'nieuwe' huis! Maar doe jij wel voorzichtig met die elleboog?

sylvia zei

lekker bezig! Wij hebben in mei ook de kamer opgeknapt en genieten er nog dagelijks van.........terwijl ik mijn naaldjes weer vasthoud!!!
Die tijd komt echt weer......;)
Groetjes, Syl

Phebe and Jane zei

Ik herken het helemaal. Ik heb de afgelopen week ook vooral opgeruimd en niet gequilt. Eigenlijk heerlijk.
Groetjes,
Marian

Ageeth Dorsman zei

Het is even afzien (weet ik uit ervaring, want wij hebben echt heel vaak verbouwd...), maar daarna is het zo lekker fris weer en opgeruimd, en daar krijg
je zoveel extra (quilt!)energie van! Heel veel sterkte met het kluswerk.
Groetjes van Ageeth

Saskia Smit zei

Af en toe uitrusten en een stofje aaien. Dan knappen moeie armen vanzelf weer op.