Privacy verklaring

maandag 8 oktober 2012

Autumn wedding ring

Nu het naaien op de machine steeds beter lukt, kan ik nog een quilt top in elkaar zetten waarvan de blokken al een hele tijd liggen te liggen. Het zijn de blokken van de Autumn wedding ring, naar het patroon Juliet's wedding ring van Ellie's Quiltplace.

Now that sewing the quiltblocks on the machine keeps getting better and better, I can make another with blocks that I had finished a long time ago. The blocks are from the Autumn wedding ring, make after a pattern called Juliet's wedding ring from Ellie's Quiltplace.


Ik was heel benieuwd of de hoekblokjes ook zouden lukken op de machine en zelfs dat lukte prima. Nu kon ik de rest van de quilt in elkaar zetten.

I was curious if I succeed to make the corner blocks on the machine and I had no problem with them. Now I could make the rest of the quilt.


Eerst de sashings met hoekblokjes gemaakt en die ertussen gezet, en daarna kon ik de randen eraan zetten. En nu heb ik deze, waarvan de blokken al eeuwig klaar waren, ook af, op het doorquilten na. Als je het patroon leuk vind let dan op mijn blog rond 20 oktober want dan komt er een give away met nog meer leuke dingen :-)

First I made the sashings with the little cornerblocks and put them between the larger blocks. the I got add the borders. So now I have another one ready, the handquilting I do when my arm is better. If you love the pattern, watch out for my blog around october 20 because I will have a give away then with lots more prices.


En dan mag ik nu aan de kerstquilt beginnen die ik in het vorige logje liet zien. Gisteren heb ik er stofjes voor gehaald maar die laat ik een volgende keer zien.

And now I can start with the christmas quilt that I showed in the previous message. I have bought fabric for it yesterday but I will show you next time.

20 opmerkingen:

AnitaS zei

Je gaat als een speer en wat sluiten de hoekjes prachtig. Mooie quilt.

Michelle Ridgway zei

Your Autumn wedding ring quilt is really lovely Carin. I am looking forward to seeing your progress with the Bakeshop quilt. I hope you enjoy it.

Lida zei

Hoi Carin!
Hij is gaaf! En je hebt de slag echt goed te pakken zeg! Prima zoals deze ruit ziet! Fijne dag
Lida

Elza zei

Wat zul je blij zijn dat je het voor elkaar gekregen hebt met de machien. super alweer eentje af. Gaat lekker.
Groetjes ELza.

Anoniem zei

prachtig gemaakt Carin, en wat fijn dat de naaimachine zo bevalt!

Ansje zei

KEURIG Carin!!!! Netjes de hoekjes op elkaar gekregen.
Mooie kleuren gebruikt. Echt herfst! Groetjes Ansje

cucki zei

so pretty xxx

Wietskes Quilts zei

Goh, Carin, jij maakt ook mooie dingen hoor. Knap zomaar ineens op de naaimachine en je laat ook rustig weten wanneer het niet lukt. Doe ik ook altijd maar dan denk ik altijd: zouden ze me nou niet heel dom vinden?
Ik blijf je volgen hoor, Leuk

groetjes

Wietske

Fem zei

je hebt de smaak te pakken Carin, fijn dat het op de machine zo goed gaat!
Je quilt is prachtig.

groetjes, fem

Dear Jo zei

Wat heerlijk dat het naaien op de machine zo goed gaat. Kan ik bij je in de leer? Lig nog wel eens overhoop met het Bernientje ;))))
Je quilt is prachtig met die herfsttinten. Op naar de Kerstquilt, dan heb je zomaar alles op tijd klaar.

Carin zei

hahaha Jolanda ... ik kom net kijken met het werken op de machine maar dankzij hele goed etips die ik kreeg in een vorige post, wil het nu wel lukken.

Daniëlle zei

Wouwww superpuntjes! Prachtige top joh! Op naar de volgende! Mooie avond verder, liefs, Daniëlle

Shirley zei

Heerlijk dat het je zo goed vergaat, met de naaimachine patchen. Schattige quilt waar je nu aan bezig bent.

Rita zei

Goed hoor om zulke mooie puntjes met de machine voor elkaar te krijgen. Mij lukt dat alleen met de hand. Maar nu kun je in elk geval weer met je hobby aan de gang en dat is heel fijn. gr. Rita

Ellie's Quiltplace zei

Oooooh, je top is een plaatje geworden!
Heel erg mooi in die herfstkleurtjes. Moest ik ooit tijd hebben om mijn Juliet nog eens te maken, dan zou het zeker ook in herfsttinten zijn.
Veel plezier met je nieuwe kerstquilt!

Deb zei

Your quilt is wonderful Carin!

Gert zei

Wat lekker dat het patchen op de machine je goed afgaat, op deze manier kun je toch nog lekker wat doen. Ziet er mooi uit!

Craftluver Marianna zei

O deze is ook mooi! Makkelijk patroon lijkt me en ik heb nog wel wat herfst stofjes liggen! O dit trekt nu echt aan me! Even beter worden en dan eens in EQ tekenen! Leuk idee weer! Bedankt voor het delen! Zeer inspirerend!

Carin zei

Er komt binnenkort een give away en volgens mij zit dit patroon daar ook bij :-)

Ann zei

Hoi Carin,
Ik vind het heel mooie kleuren en ook een mooi ontwerp (zelf heb ik er ook al enkele van Ellie - deze echter nog niet :-)
Groetjes,
Ann