Privacy verklaring

maandag 12 oktober 2009

Naar het ziekenhuis en Let it snow

vanmiddag naar het ziekenhuis geweest om te horen over hoe en wat nu.
De baarmoeder moet er inderdaad compleet uit. Op 22 oktober moet ik naar de narcotiseur en dan ook terug naar opname om te horen of ze al een datum weten. Ze proberen het om binnen 6 weken te doen, maar er moet ook plaats zijn uiteraard.
De gynaecoloog kon geen antwoord geven waarom de cellen zich nu ineens zo snel ontwikkelen, maar hoopt hier antwoord op te krijgen als ze na de operatie de baarmoeder onderzoeken.
Op onze vraag of deze cellen alleen hier zitten of ergens anders vandaan komen (eventuele tumor) gaf hij als antwoord dat hij er bijna zeker van is dat het toch echt om cellen gaat die zich alleen in de baarmoeder bevinden en die daar om een of andere reden zich ontwikkelen van positieve naar negatieve cellen.
Dus nu weer even afwachten tot 22 oktober en hopelijk weten  ze dan een datum waarop ik mag komen.

Today I went to the hospital to talk with my doctor about the historectomy they want to do. On 22 oct. I must see the one who is doing the narcosis and then I hope to hear when the surgery is.

=======

Het quilten ligt echt even stil nu. Ik heb een paar leuke borduurpatronen binnen die ik heel graag wil maken, dus daar steek ik nu mijn tijd even in. Mijn nek laat het gelukkig toe en daar maak ik gretig gebruik van, dus de quiltlapjes mogen eventjes blijven liggen waar ze liggen.
De laatste paar dagen heb ik een patroontje van Country Cottage Needleworks geborduurd. De ontwerpster is de dochter van diegene die de patroontjes van Little House Needleworks ontwerpt (van de chocolate box).
Het patroontje wat ik gemaakt heb heet: Let it snow (laat het maar sneeuwen) en van mij mag het. Ik kom al helemaal in winterse sferen door het borduren ervan, terwijl halloween nog moet komen. Wel moet ik het borduurwerkje nog afwerken, net als de chocolate box waar ik me deze week eens over zal gaan buigen.

The last few days I have stitched a design from Country Cottage needleworks. Its called Let it snow and I stitched it on 28 ct Jobelan. I have to think about how to finish it into an ornament.
 

Verder ben ik de brievenbus in de gaten aan het houden want ik heb 2 nieuwe patronen van Plum Street Samplers besteld met een halloween thema die ik geweldig vind. Dus voor vanavond ligt er een ander patroontje klaar, halloween tree: spooky van the trilogy, dus vervelen zal ik me zeker niet !

4 opmerkingen:

Nina zei

Oh Carin this is so lovely :))

JOLENE zei

What an adorable snowman.....too cute!!

vitadolce63 zei

Very cute! Good!!
Vitadolce63

Edit zei

Ooh, this pattern is so lovely, it is also on my wish-to-do list :)